Poedercoaten van velgen

Voor krasvaste, stootvaste en perfect afgewerkte velgen.

Wat is poedercoaten precies?

Poedercoaten is een duurzame oplossing. Het is meer krasvast, stootvaster, beter beschermend en dikker dan wanneer uw velgen worden gespoten.

Het wordt steeds populairder om velgen te laten poedercoaten. Het is de sterkte vorm van coating (lak) voor velgen. De lak gaat er niet op achteruit, ook niet wanneer het wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden.

Hoe werkt poedercoaten?

Uw velgen laten poedercoaten door Velgen Reparatie Alkmaar? Uw velgen worden eerst gereinigd, daarna gestraald, vervolgens gepoedercoat en daarna gecoat in de gewenste kleur. Daarna worden uw velgen afgelakt voor een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

1. Reinigen

Eerst worden uw velgen ontdaan van alle lak, waardoor alle oude laklagen en grondverf loslaten.

2. Stralen

De velgen worden gestraald, met een glasparel korrel, waardoor er een structuur op de kale aluminium velg ontstaat zodat de volgende behandeling (epoxylaag) erg goed kan hechten op het gestraalde oppervlak.

3. Poedercoat

De velgen worden nu gepoedercoat met een zogenaamde epoxylaag, deze epoxylaag zorgt ervoor dat uw velgen jarenlang niet door oxidatie van aluminium aangetast worden en beschermd blijven, dit is veel beter dan een primer of grondverf.

4. Coating

Door de epoxylaag is het oppervlak zeer strak en glad geworden zodat nu de base coat kleur erop kan, bijvoorbeeld een veel gekozen zilver metallic kleur.

5. Aflakken

5. Als laatste wordt de blanke lak gepoederd, wat de velg een glossy of mat resultaat geeft, en beschermt tegen krassen, weersinvloeden en vuil.

Before & after foto's

Velgen weer als nieuw. Bekijk onze before and after shots.
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After

Over Velgen Reparatie Alkmaar

Velgen Reparatie Alkmaar is onderdeel van OV Bandenservice. Opgericht in 2013 door Bas, nadat hij jarenlange ervaring opdeed bij verschillende autobedrijven in Nederland. Als autobanden- en velgenspecialist zorgen hij en zijn zoon voor een topafwerking van uw velgen.

  • Gegarandeerde kwaliteit.
  • Scherpe prijzen, geen verrassingen.
  • Snelle en deskundige service.

Contact

Na verzending van dit contactformulier kunt u binnen 24 uur reactie verwachten.
Bedankt voor je aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.